News

News

The Euros: 28 Nov @ Crazy Horse Hardenberg!!

30EUROLIVE & Crazy Horse Hardenberg presents: The Euros
Vrijdag 28 november is het zover: Het bestaande concept van 30EUROLIVE wordt die dag naar een hoger plan getild. Na bijna tien jaar onder de naam 30EUROLIVE door het binnen- en buitenland te hebben getourd, gaan de jongens naar eigen zeggen een nieuwe fase in. Na jarenlang denkwerk en maandenlange voorbereiding gaat t nu eindelijk gebeuren. De band gaat verder onder de naam “The Euros”.

Op vrijdag 28 november presenteert de band hun nieuwe tourshow, die o.a. bestaat uit een nieuwe lichtshow, een nieuw decor, een nieuwe backline, nieuwe medleys en mashups, nieuwe outfits, kortom een compleet nieuwe uitstraling en sfeer.
Naast een anderhalf uur durend concert van The Euros geven ook DJ’s Jelmer van Brussel en Theo Otten een te gek optreden.
En iedereen, maar dan ook echt iedereen is uitgenodigd. Entree is gratis, welkomstdrankjes en hapjes zijn er in overvloed.
Bijzonder: In de entreehal loop je door een heus “30EUROLIVE-museum” waarin je de belevenissen van de afgelopen tien jaar kunt zien.
The Euros gaan er vanuit dat het een geweldige avond gaat worden en hopen jullie allemaal te zien.

Datum: Vrijdag 28 november
Locatie: Crazy Horse Hardenberg,
Jan Weitkamplaan 14
Zaal open: 21.00 uur
Entree: GRATIS

Neem een kijkje in de agenda en volg ons op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube!!

© 2019 The Euros. All Rights Reserved. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.