Presskit

Presskit

LET OP!

De bandnaam wordt geschreven als: The Euros. Dus niet: Euro’s, De Euros, The Euro’s, maar in het Engels en ZONDER apostrof. Graag bij aankondiging of vermelding online en op posters de juiste spelling gebruiken. Veel dank!

FOTO


Persfoto 1 (Rechterklik, Save Link As)


Persfoto 2 (Rechterklik, Save Link As)


Persfoto 3 (Rechterklik, Save Link As)


Persfoto 4 (Rechterklik, Save Link As)

LOGO

Logo The Euros (PNG) (Rechterklik, Save Link As)
Logo The Euros (PDF) (Rechterklik, Save Link As)

BIO

Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Met shows op de Zwarte Cross, de Nijmeegse Vierdaagse, in Hongkong en Afghanistan komt het totaal op een verbijsterend aantal van meer dan 1500 optredens. Door de wol geverfd en door het volk geprezen: dat zijn de drie enthousiastelingen van The Euros. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf, en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

VIDEO

© 2019 The Euros. All Rights Reserved. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.